23 Ağustos 2013 Cuma

Harry Styles, Taylor Swift ve İlişkiler Hakkında Konuştu.


One Direction
 grubunun üyesi Harry Styles, geçtiğimiz günlerde yabancı bir magazin sitesine ilişkiler hakkında konuştu. Genç şarkıcı bu röportajında eski kız arkadaşı Taylor Swift‘ten de konu açıldı.
Taylor’ın ilişkilerini bir ilham kaynağı olarak kullanmasını bekleyip beklemediği hakkında;
“Bunu yapamayacağını söylemek benim için iki yüzlülük olur çünkü herkes kişisel deneyimlerinden yola çıkarak şarkılar yazar. Bundan kaçınmak için daha az ünlü olan biriyle çıkacağımı söyleyemem. Bence bu insanlarla alakalı, kişilikleri için insanlardan hoşlanırsınız. Bu yüzden zorluklardan kaçınmak için daha az ünlü olan biriyle çıkmak istediğimi söyleyemem. Hoşlandığınız kişiden hoşlanırsınız. Bence ilişkiler zaten yeterince zor, bu yüzden bence dışarıdan gelen her şeyi tamamen görmemezlikten gelmelisiniz. Bir ilişkinin açılış aşamasındaysanız, yine de bir insan hakkında her şeyi bilme çabasının baskısı altındasınızdır. Eğer dışarıdan da bir çok insan size bilip bilmeden neyin ne olduğunu, ilişkinizin ne olduğunu söylüyorsa bu gariptir. Bu yüzden bence dışarıdakileri bir bakıma kilitlemelisiniz ve ‘bu ilişkimiz dergi kapaklarında yer alacak’ diye düşünmektense ilişkiyi yaşamalısınız.”
Bir kızda aradığı şeyler konusunda;
“Tatlı bir kahkası ve iyi bir gülüşü olan biri olmalı. Birlikte eğlenebileceğiniz biri -sizin hoşlanabileceğiniz şeyler yapmaya çalışan; yeni şeyler ve yeni mekanlar deneyen kişileri  seviyorum. Hiçbir şey yapmayıp sadece etrafınızda oturmak isteyen birini değil.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Geçtiğimiz haftalarda ve ayda.